2010. január 28., csütörtök

Depot, Budapest 2010

Expo délben egy -5 fokos gumigyári raktárban, 4x5 inch-re.

7 megjegyzés:

 1. Helló kedves Lajos :)

  olvasgatom itt a blogodat és ezen a képen megakadt a szemem!. Eszméletlen! Valamiért nagyon megérintett a kép. Talán az, hogy egy gumigyárban fotóztad. régen keresztapámmal sokat jártam abba a gumigyárba ahol ő dolgozott és ez a kép most azokat a gyerekkori emlékeket idézi fel bennem. Tetszik, hogy a polcok mintha keretet adnának a képnek és a jobb felső polc üressége is vonzza a tekintete. Legalábbis én rögtön kiszúrtam. :)
  Szóval gratulálok a képhez, remélem sok ilyet láthatok még. Minden jót és szép fényeket: Szandus. ( amatőr fotós )

  VálaszTörlés
 2. Hát aranyos vagy köszönöm szépen! Az nagyon jó, ha egy egyszerűen szerkesztett kép még valamilyen élményt fel is idéz. Talán ezért is érdemes utánanézni Roland Barthes: Világoskamra c. könyvének, jól szerkesztett egyszerű fogalmazású, nagy mennyiségű vizuális képanyagok feltételez az olvasótól... én 2-3 évente újraolvasom (kicsi, vékony, mindig ott lehet nálad... Nemrég ajánlottam az egyik kolleganőmnek, szeretne a fotográfiákban többet látni.

  Ezt a képet még én is most emésztem és próbálok belelátni, leginkább egy kis konstruktivizmust, valamit Moholy Nagy fotóiból, talán. És gyönyörűszakmai feliratok vannak a mintákon és a polcelemeken! De azt majd csak kiállításon fedezheted fel!

  VálaszTörlés
 3. Nahát, mintha könyvespolc lenne valami régi könyvtár poros raktárában!

  VálaszTörlés
 4. Me gusta, puedo imaginar tantas cosas en ella.
  Abrazo!

  VálaszTörlés